fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
Persian Migrant Consultants Website
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
كلاس ویزای ۱۳۲ (اقامت دائم)

 این کلاس ویزای تجاری، امکان اخذ اقامت دایم استرالیا را برای نوابغ تجاری از سراسر دنیا مهیا میکند. متقاضی این ویزا علاوه بر دریافت تاییدیه اسپانسری از یکی از ایالتهای استرالیا باید شرایط زیر را نیز داشته باشد:

-مجموعا معادل ۴۰۰ هزار دلار در یک یا چند فعالیت اقتصادی مورد تایید به عنوان حق السهم داشته باشد-مجموع دارایی تجاری و شخصی فرد متقاضی بیش از یک و نیم ملیون دلار استرالیا در دوسال گذشته-مجموع گردش مالی فعالیتهای اقتصادی در دو سال از چهار سال گذشته بیش از سه ملیون دلار استرالیا -حداکثر سن ۵۵ سال مگر در موارد خاص که ایالت تاییدیه ارایه کند -دارا بودن یکی از موارد زیر در یک یا چند فعالیت اقتصادی:-بیش از ۵۱ درصد از سهام یک فعالیت تجاری با گردش زیر ۴۰۰ هزار دلار
-بیش از ۳۰ درصد از سهام یک فعالیت تجاری با گردش بالای ۴۰۰ هزار دلار
-بیش از ده درصد از سهام یک شرکت سهامی عام
نکات:

-فرد متقاضی باید بعد از حضور در استرالیا تعهداتی که جهت سرمایه گذاری، به ایالت اسپانسر کننده داده است را انجام دهد. در غیر اینصورت با وجود اقامت دائم بودن این نوع ویزا، امکان لغو آن وجود خواهد داشت 
-این ویزا به نمره زبان نیاز ندارد
-در صورتیکه متقاضی، در داخل استرالیا از یک شرکت سرمایه گذار سرمایه اولیه در حد بیش از یک ملیون دلار جهت راه اندازی یک ایده تجاری دریافت کرده باشد، ‌از شروط ذکر شده در بالا معاف خواهد شد