banner
shadow

گام به گام شرایط مهاجرت به استرالیا


مراحل مختلف مهاجرت به استرالیا:

۱- انتخاب Occupation مناسب متناسب با شغل خود از لیست SOL
۲- بررسی سازمان ارزیابی متناسب با Occupation انتخابی
۳- آماده سازی نامه سابقه کار متناسب با Occupation شما
۴- جمع آوری مدارک مورد نیاز سازمان ارزیابی و ارسال مدارک به سازمان مربوطه   
۵- محاسبه امتیازات و بررسی مجدد شرایط مهاجرت شما و پر کردن فرم EOI
۶- بررسی اسپانسرهای ایالتی و جمع آوری داده های مورد نظر ایالت انتخابی
۷- ثبت آنلاین اسپانسری
۸- انتظار جهت دریافت اسپانسری و گرفتن Invitation 
۹- ثبت پرونده در سایت سازمان مهاجرت و آپلود داکیومنت های شما در سایت
۱۰- مشخص شدن Case Officer  و پاسخگویی به سئوالات احتمالی او
۱۱- Checking های مختلف از جمله سابقه کار و ...
۱۲- ارائه نمره آیلتس همراه 
۱۳- انجام آزمایش های مدیکال و گرفتن عدم سوء پیشینه
۱۴- Visa


سیستم امتیازدهی استرالیا بر اساس قوانین جدید:

قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا درآمد. شرایط اولیه برای تقاضای ویزای افراد متخصص جهت مهاجرت به استرالیا به شرح زیر می باشد:
۱- متقاضیان مهاجرت تا پایان ۴۹ سالگی می توانند اقدام نمایند.
۲- مدارک تحصیلی و کاری بایستی توسط یکی از سازمان های مربوطه استرالیا ارزشیابی شود.
۳- حداقل داشتن مدرک IELTS 6.0 در هر یک از ۴ مهارت آزمون الزامی است.
۴- داشتن حداقل امتیاز برای درخواست ویزا
۵- داشتن سابقه كار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا


امتیازات در این سیستم جدید به شرح زیر می باشد:

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز
۴۵ تا ۴۹ سال تمام صفر امتیاز

نمره IELTS

نمره 6.0 در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز صفر
نمره 7.0 در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز ۱۰
نمره 8.0 در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز ۲۰

سابقه کاری در استرالیا

۱ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا

۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته  ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی

مدرك ارزشیابی شده توسط سازمان های استرالیایی ۱۰ امتیاز (Assessment)، لازم به توضیح است به هر ارزیابی مثبت این امتیاز تعلق نمی گیرد و متقاضیان رشته کامپیوتر به خصوص باید به این نکته توجه نمایند.
- مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا  ۱۰ امتیاز
- مدارك فنی حرفه ایی ارزشیابی شده  ۱۰ امتیاز
- مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا  ۱۵ امتیاز، لازم به توضیح است این امتیاز صرفا به مدارک لیسانسی که معادل لیسانس استرالیا باشد تعلق     می گیرد و به هر لیسانسی که اخذ شود تعلق نمی گیرد.
- مدرک دكتری از استرالیا یا خارج استرالیا ۲۰ امتیاز


نکته بسیارمهم :

قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می شود با داشتن نامه ارزشیابی (assessment) می توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر می شود می توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.


تحصیل در استرالیا:

۲ سال تحصیل تمام وقت در استرالیا ۵ امتیاز


تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا:

تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵ امتیاز


سابقه كار حرفه ایی در استرالیا:

داشتن یك سال سابقه كار حرفه ایی منطبق با تخصص و مدرك در استرالیا ۵ امتیاز


نمره زبان دیگر:

زبان فارسی ۵ امتیاز،  به شرطی که فرد متقاضی حداقل امتحان Para Prfesional Naati را داده باشد و مدرک مربوطه را اخذ کرده باشد. لازم به توضیح است قبلا این امتیاز به همه متقاضیان دارای مدرک لیسانس داده می شد اما در حال حاضر فرد باید مدرک Naati  بگیرد تا این امتیاز به او اخذ شود.


امتیاز همسر:

همسر ۵ امتیاز
توضیحات: همسر شما باید آیلتس 6.0 داشته باشد مدرك خود را ارزشیابی كند و سابقه كار ۱ ساله با بیمه نیز داشته باشد.


اسپانسر ایالتی:

گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز (ویزای 190)
گرفتن اسپانسر از مناطق كم جمعیت استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای 489 )


اسپانسر فامیلی:

اسپانسر شما نمی تواند در هر منطقه ای از استرالیا باشد و حتما باید در منطقه  Designated Areas زندگی کند.
برای استفاده از این امتیاز اسپانسر شما باید در یکی از مناطق زیر باشد:
www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/designated-areas.htm
اسپانسر فامیلی در استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای 489)

خدمات مشاوره ای
با کمترین هزینه و بیشترین خدمات
  مشاوره آنلاین   خدمات ترجمه رسمی   vivipharma
با توجه به تقاضای روز افزون برای مهاجرت به کشورهای مهاجرپذیر و هزینه های بالای وکلای مهاجرتی، شرکت Persian Migrant Consultans در نظر دارد با بهره گیری از مشاوران کارآزموده و لایق و کارشناسان فنی و مسلط به زبان انگلیسی و علوم کامپیوتری، راهنمایی باشد برای مهاجران.   این خدمات شامل مشاوره و رفع اشکالات احتمالی و انجام پروسه مهاجرتی کشورهای استرالیا، نیوزیلند،کانادا و...می باشد. این مرکز در جهت سهولت و سرعت بخشیدن به روند کار، تمامی فعالیت های خود را به صورت آنلاین انجام میدهد.   بخش دارالترجمه شرکت با بهره گیری از مترجمین خبره  و با تجربه در زمینه مهاجرت ،با هزینه ای کمتر در ارائه  خدمات ترجمه  با مهر Naati   گامی مهم در ارائه خدمات به موکلین خود برداشته است.   شرکت Persian Migrant Consultants یا به اختصار P.M.C. یکی از شرکتهای ثبت شده و معتبر و دارای مشاور حقوقی در ایران ، کانادا، استرالیا و نیوزیلند است که در زمینه مشاوره انواع ویزاهای مهارت ، سرمایه گذاری ، توریستی ، دانشجوئی ،مهاجرت و اشتغال در کشورهای گوناگون از جمله استرالیا ، کانادا ، نیوزیلند و... تخصص دارد.
       
    
کپی رایت ۱۳۸۹ - ۱۳۹۳ | شرکت پرشین مایگرنت