fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
سیستم امتیاز دهی اقامت استرالیا

سیستم امتیاز دهی اقامت استرالیا: قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا درآمد. شرایط اولیه برای تقاضای ویزای افراد متخصص جهت مهاجرت به استرالیا به شرح زیر می باشد
۱- متقاضیان مهاجرت تا پایان ۴۹ سالگی می توانند اقدام نمایند.
۲- مدارک تحصیلی و کاری بایستی توسط یکی از سازمان های مربوطه استرالیا ارزشیابی شود.
۳- حداقل داشتن مدرک IELTS 6.0 در هر یک از ۴ مهارت آزمون الزامی است.
۴- داشتن حداقل امتیاز برای درخواست ویزا
۵- داشتن سابقه كار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا سن
۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز
۴۵ تا ۴۹ سال تمام صفر امتیاز
نمره IELTS
نمره 6.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز صفر
نمره 7.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز ۱۰
نمره 8.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز ۲۰
سابقه کاری در استرالیا
۱ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز
سابقه کاری در خارج از استرالیا
۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز مدارک تحصیلی
مدرك ارزشیابی شده توسط سازمان های استرالیایی ۱۰ امتیاز (Assessment)، لازم به توضیح است به هر ارزیابی مثبت این امتیاز تعلق نمی گیرد و متقاضیان رشته کامپیوتر به خصوص باید به این نکته توجه نمایند.
- مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا ۱۰ امتیاز
- مدارك فنی حرفه ایی ارزشیابی شده ۱۰ امتیاز
- مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا ۱۵ امتیاز، لازم به توضیح است این امتیاز صرفا به مدارک لیسانسی که معادل لیسانس استرالیا باشد تعلق می گیرد و به هر لیسانسی که اخذ شود تعلق نمی گیرد.
- مدرک دكتری از استرالیا یا خارج استرالیا ۲۰ امتیاز
نکته بسیار مهمقوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می شود با داشتن نامه ارزشیابی (assessment) می توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر می شود می توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.
تحصیل در استرالیا:۲ سال تحصیل تمام وقت در استرالیا ۵ امتیاز
تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا:
تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵ امتیاز
سابقه كار حرفه ایی در استرالیا:
داشتن یك سال سابقه كار حرفه ایی منطبق با تخصص و مدرك در استرالیا ۵ امتیاز
نمره زبان دیگر:
زبان فارسی ۵ امتیاز، به شرطی که فرد متقاضی حداقل امتحان Para Prfesional Naati را داده باشد و مدرک مربوطه را اخذ کرده باشد. لازم به توضیح است قبلا این امتیاز به همه متقاضیان دارای مدرک لیسانس داده می شد اما در حال حاضر فرد باید مدرک Naati بگیرد تا این امتیاز به او اخذ شود.
امتیاز همسر:
همسر ۵ امتیاز
توضیحات: همسر شما باید آیلتس 6.0 داشته باشد مدرك خود را ارزشیابی كند و سابقه كار ۱ ساله با بیمه نیز داشته باشد.
اسپانسر ایالتی:
گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز (ویزای 190)
گرفتن اسپانسر از مناطق كم جمعیت استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای 489)