fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
Investment Visa

اقامت از طریق کارآفرینی نیوزیلند این ویزا برای افرادی مناسب است که قصد راه انداری یک کسب و کار جدید در نیوزیلند را داشته باشند. برخی از شرایط اخذ اقامت از این طریق شامل موارد زیر می شود:
· کسب 120 امتیاز بر اساس سابقه کاری و تعداد شغلهای ایجاد شده توسط کسب و کار شما

· آشنایی اولیه با زبان انگلیسی

· توانایی مالی کافی برای راه اندازی کسب و کار در نیوزیلند به مبلغ حداقل 100,000 دلار نیوزیلند (برای افزایش امتیاز و انتخاب پرونده توسط اداره مهاجرت مبلغ 400,000 دلار نیوزیلند پیشنهاد می شود)

· آماده داشتن یک برنامه جامع برای اداره کسب و کار خود (طرح تجاری)

· داشتن سن کمتر از 60 سال


برای سرمایه گذارانی که پرونده شان مورد تائید قرار بگیرد، ویزای یک ساله کار صادر شده و در صورتی که مراحل ثبت و راه اندازی کسب و کار خود را به درستی انجام دهند، ویزای کار برای مدت 2 سال بعد از آن نیز تمدید می شود. پس از آن امکان اقدام برای دریافت اقامت دائم و شهروندی نیوزیلند امکان پذیر خواهد بود.