fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
ویزای توریستی تجاری استرالیا

ویزای توریستی تجاری استرالیا ویزای توریستی تجاری به متقاضی این امکان را می‌دهد که سفر تجاری کوتاهی به استرالیا داشته باشد.

مدت زمان و شرایطویزای توریستی تجاری به متقاضی این امکان را می‌دهد که تا سقف سه ماه در استرالیا به منظور انجام فعالیت تجاری اقامت داشته باشد. این ویزا تا وقتی که متقاضی در خاک استرالیا است امکان تمدید نخواهد داشت.
این ویزا تنها یک سری مجوز کاری محدود به متقاضی می‌دهد، دارنده این ویزا می‌تواند در این مدت به فعالیتهای زیر بپردازد:- استعلام عمومی برای کار و تجارت
- بررسی، مذاکره، بازبینی و امضای قرارداد کاری
- فعالیتهای مرتبط با ملاقاتهای رسمی دولت با دولت
- شرکت در کنفرانس، نمایشگاه تجاری و سمینار در صورتی که برای حضور در این مراسم‌ها هزینه‌ای از مسئولین برگزاری دریافت نگردد
علاوه‌ بر فعالیتهای فوق، دارنده این ویزا می‌تواند فعالیتهای تفریحی از قبیل گردش و تحصیل غیر رسمی در مدت اعتبار ویزای خود انجام دهد.

باید در داخل استرالیا اقدام به دریافت ویزا شود یا خارج از استرالیا؟ متقاضی برای دریافت ویزای توریستی تجاری، می‌تواند از روشهای زیر اقدام کند:- ویزای e-Visitor با ساب‌کلاس 651 و ویزای ETA با ساب‌کلاس 601 که از طریق سایت اداره‌ مهاجرت به صورت آنلاین درخواست داده می‌شود
- ویزای توریستی تجاری با ساب‌کلاس 600 که در بعضی کشورها می‌توان به صورت آنلاین درخواست ارائه کرد (در حال حاضر ایران جزء این کشورها محسوب می‌شود)، در غیر این صورت باید درخواست به صورت کتبی از طریق سفارت استرالیا انجام شود.

شرایط کلیمتقاضیان ویزای ساب‌کلاس 600 باید مدارکی دال بر تایید درخواستهای زیر ارائه کنند:- الزام سفر به استرالیا با اهداف کاری
- سابقه‌ کاری شخصی مرتبط با ماهیت کاری در استرالیا
- دارایی کافی برای تامین هزینه‌ سفر و زندگی در استرالیا به مدت سه ماه
- داشتن قید و بند در کشور محل سکونت به منظور حصول اطمینان از بازگشت به کشور مبدا بعد از پایان ویزا