fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
سرمایه گذاری در نیوزلند

ویزای کار آفرینی نیوزیلند (New Zealand Entrepreneur Work Visa)اگر شما تجارت خود را اداره می‌کنید یا سمت مدیریت ارشد یک شرکت تجاری را به عهده دارید، میتوانید در زیر شاخه‌ ویزای کار آفرینی تجاری نیوزیلند به این کشور مهاجرت کنید. با این ویزا میتوانید تجارتی در نیوزیلند را خریداری یا در آن سرمایه‌گذاری کنید یا تجارت خود را راه‌اندازی کنید. نکته مهم این است که باید به دولت نیوزیلند نشان‌ دهید که تجارت شما می‌تواند برای این کشور، سودآور باشد. در صورتی که تجارت شما به مدت 2 سال و در بعضی شرایط خاص به مدت 6 ماه فعالیت مستمر داشته باشد، می‌توانید برای ویزای دائم اقدام کنید.

این ویزای سه ساله در دو مرحله‌‌ی زیر تعریف شده است: - مرحله‌ راه‌اندازی: هنگامی که با درخواست شما موافقت شد، در مرحله اول یک ویزای کاری 12 ماهه به شما اعطا می شود که در این مدت زمان، تجارتی در نیوزیلند خریداری یا تجارت خود را راه‌اندازی کنید.
- مرحله‌ معادلسازی: هنگامی که ثابت کردید که قدم های اولیه مرحله‌ راه‌اندازی تجارت خود را با موفقیت پشت ‌سر گذاشته‌اید، 24 ماه باقیمانده‌ ویزای شما تایید خواهد شد.

شرایط کلی ویزا:
- حداقل میزان سرمایه باید مبلغی به ارزش 100 هزار دلار نیوزیلند باشد.
- حداقل 120 امتیاز یا بیشتر ، با احتساب امتیاز موفقیت تجارت شما و ارزش‌ آن در نیوزیلند
- برنامه تجاری واضح
- نداشتن سابقه‌ ورشکستگی و کلاه برداری تجاری
- داشتن شرایط لازم سلامت، سوء پیشینه و مهارت در زبان انگلیسی

اقامت نیوزیلند برای کارآفرینان ویزای اقامت کار آفرینی به شما اجازه می‌دهد که در نیوزیلند به صورت دائم زندگی کنید به شرط اینکه یک تجارت جدید با رشد بالا و قابلیت صادرات در نیوزیلند تاسیس کرده باشید. دو راه برای تایید صلاحیت ویزای اقامت دائم با این شرایط وجود دارد:
- Entrepreneur Residence Category : یک ویزای 2 ساله است که متقاضی این ویزا باید با موفقیت توانسته باشد یک تجارت در این کشور خریداری یا راه‌اندازی کرده باشد و حداقل دو سال در آن شرکت مشغول به کار بوده باشد و تجارت ایشان می‌بایست مشخصاً برای نیوزیلند سودآوری داشته باشد.
- Entrepreneur Residency Category : یک ویزای 6 ماهه است و متقاضی این ویزا اگر حداقل 500 هزار دلار نیوزیلند در تجارت خود سرمایه‌گذاری و حداقل سه موقعیت شغلی تمام وقت برای شهروندان نیوزیلند فراهم کرده باشد، می‌تواند از پروسه‌ بررسی سریع (faster track ) استفاده کند.

خدمات ویزای تجاری ما شامل موارد زیر می‌شود: - راهنمایی و ارائه‌ خدمات برای یافتن یک تجارت ایده آل در نیوزیلند برای سرمایه‌گذاری یا خرید
- تهیه‌ یک برنامه تجاری جامع برای تجارت منتخب شما که تمام شرایط تجزیه و تحلیل اداره مهاجرت نیوزیلند را در برگیرد
- همکاری با تمام شرکتها و آژانسهای مربوطه به منظور تامین تمام مواردی که در پروسه‌ اخذ ویزای تجاری متقاضی مورد نیاز است
- ارتباط با اداره‌ی مهاجرت نیوزیلند در جهت تکمیل پروسه‌ اخذ ویزای تجاری

جدول امتیاز برای ویزای کسب کار (Entrepreneur Work Visa)
امتیازهای سابقه کسب وکار (قابل اعطا تنها در یک گروه):

خود اشتغالی در مشاغل مر بوط
بالای 10 سال 40
بالای 5 سال 30
بالای 3 سال 20
خود اشتغالی در سایر مشاغل
بالای 10 سال 20
بالای 5 سال 15
بالای 3 سال 5
سابقه مدیریت ارشد مربوط
بالای 10 سال 10
بالای 5 سال 5


امتیاز برای سودرسانی به نیوزلند (قابل اعطاء در حداکثر دو گروه):

ایجاد اشتغال تمام وقت جدید
بالای 10 سمت شغلی تمام وقت جدید برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند 80
5 سمت شغلی تمام وقت جدید یا بیشتر برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند 50
3 سمت شغلی تمام وقت جدید یا بیشتر برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند 30
2 سمت شغلی تمام وقت جدید برای شهروندان یا ساکنین نیوزلند 20
1 سمت شغلی تمام وقت جدید برای شهرون یا ساکن نیوزلند 10
امتیاز برای کسب و کار صادرات مصوب ( بر اساس درآمد سالانه)
بیش از 1 میلیون دلار درآمد در سال 80
بیش از 750 هزار دلار درآمد در سال 60
بیش از 500 هزار دلار درآمد در سال 40
بیش از 400 هزار دلار درآمد در سال 30
بیش از 300 هزار دلار درآمد در سال 20
بیش از 200 هزار دلار درآمد در سال 10


ایجاد اشتغال تمام وقت جدید
پیشنهاد کسب و کار معتبر با ارائه محصولات یا خدمات بی نظیر یا جدید به نیوزلند یا یک منطقه مشخص 30
امتیاز برای سرمایه گذاری
بیش از 1 میلیون دلار 80
بیش از 750 هزار دلار 60
بیش از 500 هزار دلار 50
بیش از 400 هزار دلار 30
بیش از 300 هزار دلار 10
بیش از 200 هزار دلار 10
کمتر از 200 هزار دلار 0
امتیاز سنی برای متقاضی آینده (در تاریخ ارائه تقاضانامه)
24 سال و کمتر از آن 15
25 الی 29 سال 20
30 الی 39 سال 20
40 الی 49 سال 20
50 الی 59 سال 10
بالای 60 سال 0


ا متیاز پاداشی
مبنی بر کسب و کار خارج از اوکلند به شرح BB6.1.35 20