fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
ویزا های توریستی

ویزای گردشگری(توریستی) ویزای گردشگری (توریستی) استرالیا - زیرگروه ٦٠٠:افرادی كه قصد دارند به عنوان توریست و به منظور دیدار از خانواده و یا دوستان و یا جهت سفر تجاری و یا شركت در كنفرانس های تجاری برای مدت كوتاه به استرالیا سفر كنند میتوانند از طریق ویزای توریستی -زیرگروه ٦٠٠ اقدام كنند. مدت زمان این نوع ویزا بسته به شرایط متاقضی میتواند ٣، ٦ و یا ١٢ ماه باشد. متقاضیان ویزای توریستی - زیر گروه ٦٠٠ بسته به شرایط و دلایل سفر خود به استرالیا میتوانند در یكی از گروه های زیر قرار گیرند: * as a visitor
* for business visitor activities
* to visit family
ارائه خدمات کلی:- مدارك شناسایی فرد متقاضی شامل شناسنامه پاسپورت و كارت ملی
 - سابقه ی سفر متقاضی
 - برنامه كامل سفر (برای متقاضیانی كه قصد بازدید و یا انجام فعالیت های بیزینسی در استرالیا را دارند)
 - مدرك شناسای افراد خانواده
 - سند ازدواج در صورت متاهل بودن متقاضی
 - مدارك شغلی شامل گواهی شغلی و در صورتی كه فرد متقاضی صاحب بیزینس باشد مداركی كه اثبات كننده ی فعال بودن بیزینس شخص متقاضی باشد.
 - مدارك مالی شامل اسناد ملكی و گواهی گردش حساب
 - دعوت نامه (برای متقاضیانی كه با هدف ملاقات افراد خانواده و یا امور تجاری به استرالیا سفر میكنند)  این دعوتنامه میتواند از طرف فامیل و یا یك سمینار و یا یك سازمانی در استرالیا باشد.
 - پرینت رزرو هتل