fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
 
ویزا های توریستی

ویزای گردشگری(توریستی) ویزای گردشگری (توریستی) استرالیا - زیرگروه ٦٠٠:افرادی كه قصد دارند به عنوان توریست و به منظور دیدار از خانواده و یا دوستان و یا جهت سفر تجاری و یا شركت در كنفرانس های تجاری برای مدت كوتاه به استرالیا سفر كنند میتوانند از طریق ویزای توریستی -زیرگروه ٦٠٠ اقدام كنند. مدت زمان این نوع ویزا بسته به شرایط متاقضی میتواند ٣، ٦ و یا ١٢ ماه باشد. متقاضیان ویزای توریستی - زیر گروه ٦٠٠ بسته به شرایط و دلایل سفر خود به استرالیا میتوانند در یكی از گروه های زیر قرار گیرند: * as a visitor
* for business visitor activities
* to visit family
ارائه خدمات کلی:- مدارك شناسایی فرد متقاضی شامل شناسنامه پاسپورت و كارت ملی
 - سابقه ی سفر متقاضی
 - برنامه كامل سفر (برای متقاضیانی كه قصد بازدید و یا انجام فعالیت های بیزینسی در استرالیا را دارند)
 - مدرك شناسای افراد خانواده
 - سند ازدواج در صورت متاهل بودن متقاضی
 - مدارك شغلی شامل گواهی شغلی و در صورتی كه فرد متقاضی صاحب بیزینس باشد مداركی كه اثبات كننده ی فعال بودن بیزینس شخص متقاضی باشد.
 - مدارك مالی شامل اسناد ملكی و گواهی گردش حساب
 - دعوت نامه (برای متقاضیانی كه با هدف ملاقات افراد خانواده و یا امور تجاری به استرالیا سفر میكنند)  این دعوتنامه میتواند از طرف فامیل و یا یك سمینار و یا یك سازمانی در استرالیا باشد.
 - پرینت رزرو هتل