استرالیا کانادا نیوزیلند - پرشین مایگرنت
شرکت پرشین مایگرنت پاسخگوی شما عزیزان می باشد، جهت آگاهی از آخرین اخبار مهاجرت از طریق وب سایت، کانال تلگرام، صفحه اینستاگرام و شماره تماس های زیر با ما در تماس باشید:
Instagram Telegram Facebook linkedin
۰۲۱-۹۶۸۶۲۶۲۶ ۰۲۱-۸۸۶۴۱۴۳۲ ۰۲۱-۸۸۶۴۱۴۳۳




ادامه
 
fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
Persian Migrant Consultants Website
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
كلاس ویزای ۱۸۸ (اقامت موقت)

این یک نوع ویزای ۴ ساله با قابلیت تمدید به ۶ سال است که مسیر مشخص در جهت اخذ اقامت دایم و شهروندی استرالیا را داراست این ساب کلاس دارای سه زیر شاخه است:

نو آوری تجاری:   جهت جذب کارافرینانی که تمایل به راه اندازی و مدیریت فعالیت اقتصادی در استرالیا دارند .حداقل شرایط به شرط زیر است:- حداکثر سن ۵۵ سال مگر در موارد خاص که ایالت تاییدیه ارایه کند.-دارا بودن یکی از موارد زیر در یک یا چند فعالیت اقتصادی:
-بیش از ۵۱ درصد از سهام یک فعالیت تجاری با گردش زیر ۴۰۰ هزار دلار. 
-بیش از ۳۰ درصد از سهام یک فعالیت تجاری با گردش بالای ۴۰۰ هزار دلار.
-بیش از ده درصد از سهام یک شرکت سهامی عام.
- مجموع گردش مالی فعالیتهای اقتصادی در دو سال از چهار سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار دلار.  
- مجموع اموال و داراییهای متقاضی و همسر بیش از ۸۰۰ هزار دلار استرالیا.
- کسب ۶۵ امتیاز در جدول امتیازات ویزای نو آوری تجاری شامل فاکتورهایی مانند سن، مدرک تحصیلی،‌ گردش مالی،  میزان دارایی،  سطح زبان،  تجربه مدیریت تجاری،  صادرات و... 

      نکات:
- این نوع ویزا نیاز به انتقال سرمایه قبل از اخذ ویزا را ندارد.
- این ویزا نیاز به ارائه نمره زبان ندارد.

سرمایه گذاری:   جهت جذب متقاضیان سرمایه گذاری در استرالیا - حداکثر سن ۵۵ سال مگر در موارد خاص که ایالت تاییدیه ارایه کند.- حداقل در یک سال از ۵ سال مالی گذشته متقاضی یا همسر در یک تجارت مورد تایید حداقل ده درصد سهام داشته باشند و یا مجموعه حداقل ۱.۵ ملیون دلار سرمایه گذاری مورد تایید کرده باشند.
- مجموع اموال و داراییهای متقاضی و همسر در دوسال گذشته حداقل ۲.۲۵ ملیون دلار باشد.
- سرمایه گذاری در حد ۱.۵ ملیون دلار در مراجع معرفی شده توسط ایالت را انجام دهند.
- کسب ۶۵ امتیاز در جدول امتیازات ویزای نو آوری تجاری شامل فاکتورهایی مانند سن ، مدرک تحصیلی ،‌گردش مالی ، میزان دارایی، سطح زبان ، تجربه سرمایه گذاری و...

      نکات:
- سرمایه گذاری قبل از اخذ ویزا انجام میشود و تا چهار سال باید برقرار باشد.
- این ویزا نیاز به ارائه نمره زبان ندارد.

سرمایه گذاری های خاص:   در دو زیر شاخه ۵ و ۱۵ ملیون دلاری که شرایط اخذ و همچنین دریافت اقامت دائم راحت تر دارند و امکان مدیریت فرد متقاضی بر روی سرمایه انتقال داده شده به استرالی، بالاتر است.