fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
كلاس ۱۸۸ - ویزای استعداد تجاری

ویزای کلاس ۱۸۸ یک ویزای موقت است که در آن فرد متقاضی۴سال زمان برای زندگی و راه اندازی و‌ادامه کسب و‌کارش در خاک استرالیا دارد و چنانچه به تعهدات خود در طرح تجاری و در قبال دولت استرالیا پایبند بماند می تواند آن را به اقامت دائم و سپس شهروندی استرالیا تبدیل کند. در این نوع ویزا فرد باید تا۲سال پس از ورود به استرالیا کسب و کارش را راه اندازی کند و در نهایت می تواند تا ۲سال(مجموعا۶سال) این ویزا را تمدید کند. برای دریافت این ویزا سن فرد باید زیر ۵۵سال باشد امادر موارد خاصی با توجه به نوع کسب و کار و میزان سود آوری ، متقاضیان بالای ۵۵سال هم موفق به اخذ ویزا می شوند. برای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا متقاضی باید در یکی از طبقه بندی های زیر قرار گیرد:

ویزای نوآوری تجاری:         برای دریافت این نوع ویزا متقاضی باید:
          -از ۴سال مالی قبل از درخواست ویزا برای ۲سال گردش مالی حداقل ۵۰۰۰۰۰دلار استرالیا داشته باشد
          -مالک حداقل ۵۱‎٪کسب و کاری با گردش کمتر از ۴۰۰۰۰۰دلار باشد
          -مالک حداقل ۳۰‎٪ کسب و کاری با گردش بیشتر از ۴۰۰۰۰۰دلار باشد
          -مالک ۱۰‎٪یک شرکت سهامی عام باشد
          -از جدول امتیازات زیر حداقل ۶۵امتیاز کسب کند

 ویزای سرمایه‌گذاری:         برای اخذ این ویزا فرد باید :
          -حداقل در یک سال از ۵ سال مالی قبل از درخواست ویزا متقاضی یا همسرش یا هردو مالک ۱۰‎٪ یک کسب و‌کار باشند
          -۱.۵میلیون دلار سرمایه گذاری مورد تایید انجام داده باشند
          -۲.۲۵میلیون دلار دارایی داشته باشند
          -۱.۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در مراجع معرفی شده توسط ایالت انجام دهند
          -حداقل ۶۵ امتیاز از جدول امتیازات زیر به دست آورند

ویزای سرمایه‌گذاری ویژه:       در این نوع ویزا شرایط ویزا و جدول امتیاز بندی وجود ندارد.
          -فرد متقاضی و همسرش باید حداقل ۵میلیون دلار سرمایه داشته باشند
          -فرد متقاضی باید در یکی از زمینه های مورد نظر ایالت دعوت کننده ۵میلیون دلار سرمایه گذاری کنند

فاکتور توضیحات امتیاز
امتیاز سن ۱۸ تا ۲۴ سال ۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال ۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال ۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال ۲۰
۴۵ تا ۵۴ سال ۱۵
از ۵۵ سال به بالا ۰
مدرک زبان حداقل ۵ در هر مهارت آیلتس ۵
حداقل ۷ در هر مهارت آیتلس ۱۰
مدرک تحصیلی حداقل لیسانس ۵
گواهی یا دیپلم یا لیسانس از استرالیا در زمینه های تجاری، علوم و یا تکنولوژی ۱۰
امتیاز ویژه چنانچه ایالت تشخیص دهد برنامه تجاری متقاضی ارزش ویژه‌ای دارد ۱۰
ارزش دارایی‌های شخصی و تجاری(مجموع دارایی‌های متقاضی و همسر) ۸۰۰ هزار دلار استرالیا  ۵
۱.۳ میلیون دلار استرالیا ۱۵
۱.۸ میلیون دلار استرالیا ۲۵
۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا ۳۵
گردش مالی تجاری در حداقل ۲ سال از ۴سال مالی قبل از درخواست ویزا ۵۰۰ هزار دلار استرالیا  ۵
۱ میلیون استرالیا ۱۵
۱.۵ میلیون دلار استرالیا ۲۵
۲ میلیون دلار استرالیا ۳۵
تجربه کسب و کار(صرفا در ویزای نوآوری تجاری) بیش از ۴ سال از ۵ سال گذشته  ۱۰
بیش از ۷ سال از ۸ سال گذشته ۱۵
مدارک تجاری نوآوری علامت ثبت شده مرتبط با تجارت ۱۰
ثبت اختراع و مالکیت انحصاری ۱۵
مدارک مربوط به صادرات کالای تجاری متقاضی ۱۵
تجارت با رشد سریع ۱۰