fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
ویزای Skilled Independent کلاس ۱۸۹

 ویزای Skilled Independent  کلاس ۱۸۹ جایگزین ویزاهای ۱۷۵ و ۸۸۵-كلاس ۱۸۹ ویزای اقامت دائم بدون قید و شرط استرالیا می باشد كه برای ۵ سال، اقامت دائم استرالیا را به فرد متقاضی اعطاء می كند. كسانی كه این ویزا را دریافت می نمایند می توانند.
 -در هر نقطه از كشور استرالیا كار و زندگی كنند. 
-در مدارس، دانشگاهها، مراكز فنی و حرفه ایی تحصیل نمایند. 
-خدمات درمانی و دارویی را به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دریافت كنند. اسپانسر افراد دیگر خانواده برای دریافت ویزا بشوند.  
-بسیاری از خدمات دولتی استرالیا را از بدو ورود می توانند استفاده نمایند.  اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا خواهد شد. 

شرایط اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا:برای اخذ این ویزا ابتدا شخص باید ۶۰ امتیاز بصورت مستقل و بدون کمک از اسپانسر کسب نماید. بنابراین: 

-سن کمتر از ۵۰ سال باشد.
-داشتن آیلتس حداقل ۶ الزامی می باشد ولی امتیازی ندارد.
-شغل و تحصیلات شما حتما باید در لیست SOL 1 استرالیا باشد. 
-مدارک شما می بایست توسط سازمان ارزشیابی كننده آن شغل در استرالیا ارزیابی شود. 
- بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید.
بعد از قبولی در EOI و گرفتن دعوتنامه باید ظرف مدت ۶۰ روز در سایت اداره مهاجرت استرالیا پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت نمایید. 
                افراد زیر شامل تقاضای شما می شوند:-همسر متقاضی
-فرزندان قانونی متقاضی