fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
ویزای Skilled Independent Regional کلاس ۴۸۹

 ویزای Skilled Independent Regional کلاس ۴۸۹كلاس ۴۸۹ ویزای اقامت موقت با قید و شرط استرالیا می باشد كه برای ۴ سال ,اقامت موقت استرالیا را فرد متقاضی اعطاء می كند .شرط این ویزا برای صدور تعهدی است كه شما به یكی از ایالت های استرالیا می دهید كه برای مدت ۲ سال اول ورود در آن ایالت كار و زندگی كنید.
كسانی كه این ویزا را دریافت می نمایند می توانند:-در ۲ سال اول در آن ایالت زندگی كنند.
-در ۱ سال در آن ایالت به صورت تمام وقت كار كنند. 

شرایط اخذ ویزای ۴۸۹  استرالیا:
برای اخذ این ویزا ابتدا متقاضی باید ۵۰ امتیاز بصورت مستقل کسب نماید که با گرفتن اسپانسر موقت امتیاز وی به ۶۰ امتیاز برسد. بنابراین:-سن کمتر از ۵۰ سال باشد.
-داشتن آیلتس حداقل ۶ الزامی می باشد ولی امتیازی ندارد.
-شغل و تحصیلات شما حتما باید در لیست CSOL 1 - 2 استرالیا باشد.
-مدارک شما می بایست توسط سازمان ارزشیابی كننده آن شغل در استرالیا ارزیابی شود.
-بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید. 
  
گرفتن اسپانسر ایالتی: هر كدام از ایالت های استرالیا لیست مشاغلی را منتشر كرده اند كه اگر شغل شما در لیست مربوطه باشد می توانید مدارك خود را به آن ایالت ارسال كنید و از آنجا اسپانسرشیپ دریافت كنید. بعد از قبولی در EOI و گرفتن دعوتنامه باید ظرف مدت 60 روز در سایت اداره مهاجرت استرالیا پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت نمایید.   
متقاضیانی که شغلشان در لیست ۱ و یا ۲ قرار دارد و توسط یکی از ایالتها اسپانسر می شوند از الویت بالاتری نسبت به آنهایی که شغلشان صرفا در لیست ۱ قرار دارد و اسپانسر ایالت ندارند، برخوردار هستند یعنی زمان بررسی پرونده ایشان سریعتر خواهد بود.