استرالیا کانادا نیوزیلند - پرشین مایگرنت
شرکت پرشین مایگرنت پاسخگوی شما عزیزان می باشد، جهت آگاهی از آخرین اخبار مهاجرت از طریق وب سایت، کانال تلگرام، صفحه اینستاگرام و شماره تماس های زیر با ما در تماس باشید:
Instagram Telegram Facebook linkedin
۰۲۱-۹۶۸۶۲۶۲۶ ۰۲۱-۸۸۶۴۱۴۳۲ ۰۲۱-۸۸۶۴۱۴۳۳




ادامه
 
fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
Persian Migrant Consultants Website
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
ویزای Skilled Sponsored کلاس ۱۹۰

 ویزای Skilled Sponsored کلاس ۱۹۰ جایگزین ویزاهای ۱۷۶ و۸۸۶كلاس ۱۹۰ ویزای اقامت دائم با شرایط استرالیا می باشد كه برای ۵ سال اقامت دائم استرالیا را به فرد متقاضی اعطاء می كند. شرط این ویزا برای صدور، تعهدی است كه شما به یكی از ایالت های استرالیا می دهید كه برای مدت ۲ سال در آن ایالت كار و یا زندگی و یا تحصیل نمایید. 
کسانی که این ویزا را دریافت می کنند می توانند:- در هر نقطه از كشور استرالیا كار و زندگی كنند. (۲ سال اول ورود باید در ایالت اسپانسر کننده باشد)
- در مدارس، دانشگاهها، مراكز فنی و حرفه ایی تحصیل نمایند. 
- خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دریافت كنند.
- اسپانسر افراد دیگر خانواده برای دریافت ویزا شوند. 
- بسیاری از خدمات دولتی استرالیا را از بدو ورود می توانند استفاده نمایند. 
- اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا خواهد شد.

شرایط اخذ ویزای ۱۹۰  استرالیا:برای اخذ این ویزا متقاضی باید ۵۵ امتیاز بصورت مستقل کسب نماید که با گرفتن اسپانسری امتیاز وی به 60 امتیاز برسد .بنابراین: 
-سن کمتر از ۵۰ سال باشد.
-داشتن آیلتس حداقل ۶ الزامی می باشد ولی امتیازی ندارد.
-شغل و تحصیلات شما حتما باید در لیست CSOL 1 - 2 استرالیا باشد.
-مدارک شما می بایست توسط سازمان ارزشیابی كننده آن شغل در استرالیا ارزیابی شود.
-بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید. 
-گرفتن اسپانسر ایالتی: هر كدام از ایالت های استرالیا لیست مشاغلی را منتشر كرده اند كه اگر شغل شما در لیست مربوطه باشد می توانید مدارك خود را به آن ایالت ارسال كنید و از آنجا اسپانسرشیپ دریافت كنید.
بعد از قبولی در EOI و گرفتن دعوتنامه باید ظرف مدت ۶۰ روز در سایت اداره مهاجرت استرالیا پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت نمایید.