fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
سوالات متداول

عناوین اصلی
  1. اطلاعات درباره کشور نیوزیلند

  2. سوالات عمومی

  3. مهاجرت از طریق تخصص – ویزای اقامت (SMC: Skilled Migrant Category)

  4. ارزیابی مدارک تحصیلی

  5. ویزای دانشجویی

  6. ویزای کار

  7. ویزای توریستی
     

فهرست کامل

 اطلاعات درباره کشور نیوزیلند

1- سوالات عمومی

  1. هزینه زندگی در نیوزیلند چقدر است؟

  2. نرخ تبدیل دلار نیوزیلند به دلار آمریکا چقدر است؟

  3. آیا خدمات پزشکی برای مهاجرین رایگان است؟

  4. برای چه تخصصهایی در نیوزیلند کار وجود دارد؟

  5. چه فرق هایی بین نیوزیلند و استرالیا هست؟

  6. ترجمه مدارک باید چه شرایطی داشته باشد؟

  7. کپی برابر اصل مدارک باید چه شرایطی داشته باشد؟

2 - مهاجرت از طریق تخصص – ویزای اقامت (SMC: Skilled Migrant Category)

  1. استفاده از مشاور مورد تائید اداره مهاجرت چه منفعتی برای من دارد؟

  2. آیا محدودیت سنی برای مهاجرت وجود دارد؟

  3. آیا برای مهاجرت به مدرک زبان انگلیسی نیازی هست؟

  4. چه تخصصهایی در فهرست مورد نیاز برای مهاجرت وجود دارد؟

  5.  آیا همسر و فرزندان من هم به مدرک زبان انگلیسی نیاز دارند؟

  6.  آیا داشتن همسر و فرزندان امتیازی برای مهاجرت دارد؟

  7.  آیا من به تائیدیه انجمن مهندسین نیوزیلند (IPENZ) هم احتیاج دارم؟

  8. آیا من به رجیستر کردن در نیوزیلند برای کار در رشته خود نیاز دارم؟

  9. چه تفاوتی بین ویزای اقامت و ویزای اقامت دائم وجود دارد؟

  10.  چه مدت بعد از گرفتن ویزای اقامت می توانم برای گرفتن پاسپورت نیوزیلند اقدام کنم؟

  11. من ویزای اقامت دریافت کرده ام، هزینه تحصیلات در مدرسه برای فرزندان من در نیوزیلند چقدر خواهد بود؟

3 -ارزیابی مدارک تحصیلی

  1. آیا مدارک تحصیلی را باید مورد ارزیابی قرار داد؟

  2. برای ارزیابی مدارک تحصیلی به چه مدارکی نیاز هست؟

  3. چه مرجعی در نیوزیلند مدارک تحصیلی را ارزیابی می کند؟

  4. مدارک من قبلاً توسط مراجع استرالیا مورد ارزیابی قرار گرفته اند، آیا می توانم از همان نتایج برای نیوزیلند استفاده کنم؟

  5. هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی چقدر است؟

4 - ویزای دانشجویی

  1. آیا برای گرفتن پذیرش به مدرک زبان انگلیسی نیازی هست؟

  2. آیا با داشتن ویزای دانشجویی امکان کار کردن وجود دارد؟

  3. طول مدت تحصیل برای گرفتن مدرک کارشناسی چقدر است؟

  4. هزینه تحصیلات در دانشگاههای نیوزیلند چقدر است؟

  5. آیا امکان گرفتن بورسیه تحصیلی (اسکلارشیپ) وجود دارد؟

  6. آیا اگر من ویزای دانشجویی داشته باشم، همسر و فرزندان من هم می توانند به نیوزیلند بیایند؟

  7. من ویزای دانشجویی دریافت کرده ام، هزینه تحصیلات در مدرسه برای فرزندان من در نیوزیلند چقدر خواهد بود؟

5 - ویزای کار

  1. من چندین سال سابقه کار و مدرک تحصیلی مرتبط با آن دارم، آیا امکان گرفتن ویزای کار برای من هست؟

  2. آیا برای ویزای کار نیاز به داشتن مدرک زبان انگلیسی هست؟

6 - ویزای توریستی

  1. چه مدارکی برای ویزای توریستی لازم است؟

  2. من با ویزای توریستی به نیوزیلند وارد شده ام، آیا می توانم برای تحصیل در نیوزیلند اقدام کنم؟

  3.  

۱- سوالات عمومی

·هزینه زندگی در نیوزیلند چقدر است؟

اجاره آپارتمان در شهر از حدود 300 دلار نیوزیلند در هفته به بالا بوده و سایر هزینه های زندگی نیز از 200 دلار نیوزیلند در هفته به بالا می باشند.

برای دیدن آگهی های اجاره منزل در نیوزیلند می توانید به وبسایت زیر مراجعه کنید:

www.trademe.co.nz/property

بخش فروش خودرو در وبسایت Trademe:

www.trademe.co.nz/motors

برای اطلاع از هزینه اقلام مصرفی می توانید به سایت سوپرمارکتهای نیوزیلند مراجعه کنید. یکی از آنها در آدرس زیر آورده شده است:

www.countdown.co.nz

نرخ تبدیل دلار نیوزیلند به دلار آمریکا چقدر است؟

برای دیدن نرخ تبدیل دلار نیوزیلند به آمریکا به لینک زیر مراجعه فرمائید:

http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=NZD&To=USD

· آیا خدمات پزشکی برای مهاجرین رایگان است؟

خدمات درمانی در نیوزیلند برای افراد زیر رایگان است:

- شهروندان نیوزیلند (Citizen)
- افرادی که اقامت نیوزیلند را داشته باشند
- افرادی که ویزای کار برای دو سال یا بیشتر داشته باشند (Work visa)

منظور از خدمات درمانی، هزینه های پزشکی مربوط به درمان بیماری، حوادث و زایمان میباشد. همچنین هزینه دارو و مراجعه به پزشک عمومی (GP) برای افراد نامبرده شامل تخفیف های دولتی (سوبسید) است. هزینه آزمایشهای پزشکی، عکس، رایولوژی، اسکن و MRI و غیره نیز در صورتی که توسط پزشک عمومی تجویز شده باشند رایگان است.

حوادث
علاوه بر خدمات درمانی عادی، هزینه های درمانی مربوط به حوادث نیز برای افراد نامبرده رایگان می باشد. این هزینه ها توسط Accident Compensation Corporation پرداخت می گردد. (به عنوان مثال، پیچیدگی مچ پا در حین راه رفتن، تصادف با ماشین، موتور یا دوچرخه، ضرب دیدگی در حین ورزش، آسیب دیدگی حین انجام کار یا ورزش و هرگونه حادثه دیگری شامل پوشش ACC میباشد. این سازمان علاوه بر هزینه های درمانی، هزینه های جبران خسارت به دلیل از کار افتادگی و همچنین بهینه سازی شرایط محیط کار برای جلوگیری از آسیبهای بعدی را نیز پرداخت می کند)

خدمات برای افراد کم توان (معلول)
علاوه بر خدمات درمانی، دولت نیوزیلند خدمات ویژه ای را برای افراد کم توان جسمی (معلول جسمی) در نظر گرفته است که بر اساس میزان مشکلات فیزیکی و نوع آن برای این افراد امکانات تخصیص داده می شود.

خدمات درمانی تکمیلی
در نیوزیلند امکان دریافت خدمات درمانی تکمیلی از جمله دندانپزشکی*، چشم پزشکی، جراحی پلاستیک، ارتودنسی دندان و .. نیز از طریق برخی شرکتهای بیمه ای وجود دارد. شرکتهایی همچون Southern Cross و NIB و مجموعه ای از بانکها و موسسات خصوصی دیگر خدمات پزشکی تکمیلی خود را به عموم مردم ارائه می کنند.

خدمات درمانی کودکان
*خدمات پزشکی و دندانپزشکی برای کودکان افرادی که اقامت دائم یا ویزای کار دو ساله داشته باشند تا 17 سال کاملاً رایگان می باشد.

·برای چه تخصصهایی در نیوزیلند کار وجود دارد؟

بیشترین میزان کار برای تخصصهایی است که اداره مهاجرت هر ساله در فهرست مشاغل مورد نیاز خود اعلام می کند. برای دیدن این فهرست به لینک زیر مراجعه کنید:

http://skillshortages.immigration.govt.nz/long-term-skill-shortage-list.pdf

·چه فرق هایی بین نیوزیلند و استرالیا هست؟

نیوزیلند کشور کوچک تری نسبت به استرالیاست و در فاصله 2500 کیلومتری جنوب شرق استرالیا قراردارد. نیوزیلند به دلیل کوچک تر بودن و کم جمعیت تر بودن، جامعه ساده تر و مردم مهربان تری نسبت به استرالیا دارد.

http://www.forbes.com/sites/bethgreenfield/2012/01/06/the-worlds-friendliest-countries-2/#3f8c98e625cc

از نظر سیستم اداری و دولتی و قضایی، نیوزیلند و استرالیا بسیار شبیه هم هستند (هر دو کشور دارای پارلمان و احزاب سیاسی بوده و نخست وزیر توسط رای مردم به حزب مورد نظرشان برای 4 سال تعیین می شود)

آب و هوای نیوزیلند در شمال معتدل بوده و در جنوب کوهستانی و چهار فصل است. (استرالیا آب و هوای گرم و خشکی دارد). به طور مثال میزان جنگل در نیوزیلند (به نسبت مساحت کشور) بیش از دو برابر استرالیاست.

زندگی در نیوزیلند به دور از دغدغه و مشکلات جوامع بزرگ است (شهر سیدنی در استرالیا به اندازه کل نیوزیلند جمعیت دارد).

بازار نیوزیلند نسبت به استرالیا کوچک تر بوده و تعداد و تنوع شرکتها و کالاها نسبت به استرالیا کمتر است. البته به همین نسبت تعداد افراد جویای کار نیز کمتر از تعداد افراد جویای کار در استرالیاست.

·ترجمه مدارک باید چه شرایطی داشته باشد؟

ترجمه باید توسط مترجم رسمی انجام شده باشد. (دارالترجمه های ایران مترجم رسمی هستند)

مهر یا امضای شخص مترجم (یا دارالترجمه) باید بر روی ترجمه زده شده باشد. این مهر معولاً تائید می کند که متن انگلیسی ترجمه صحیحی از متن فارسی است.

کپی مدرک باید توسط مترجم به ترجمه وصل شده باشد. بر روی کپی باید مهر برابر اصل به زبان انگلیسی زده شده باشد. (بخش بعدی را برای مهر برابر اصل ببینید)

توجه داشته باشید که مترجم نباید نسبت فامیلی با متقاضی ویزا داشته باشد و باید برای ترجمه کردن هزینه دریافت کرده باشد.

·کپی برابر اصل مدارک باید چه شرایطی داشته باشد؟

کپی برابر اصل در ایران معمولاً توسط این مراکز قابل انجام است:

  • دارالترجمه ها (اخیراً مهر برابر اصل دارالترجمه ها برای اداره مهاجرت نیوزیلند قابل قبول نیست)

  • دفترخانه های اسناد رسمی

  • وکلای دادگستری

  • قاضی

  • سفارت نیوزیلند (فقط برای پاسپورت)

مهر کپی برابر اصل باید به زبان انگلیسی باشد. در عیر اینصورت باید توسط مترجم رسمی به انگلیسی ترجمه شود. بهتر است برای برابر اصل کردن از خدمات اشخاصی استفاده کنید که مهر برابر اصل را به زبان انگلیسی داشته باشند. جدیداً اداره مهاجرت مهر برابر اصلی را که توسط مترجم زده شده باشد قبول نمی کند. برای این مهر از سایر مراکز ذکر شده استفاده کنید.

 

۲- مهاجرت از طریق تخصص – ویزای اقامت

·استفاده از مشاور مورد تائید اداره مهاجرت چه منفعتی برای من دارد؟

مشاورین مورد تائید، تحت نظارت اداره مهاجرت فعالیت می کنند، پروفایل مشخصی در وب سایت IAA دارند و موظفند تا در قبال مشتریان خود پاسخگو باشند. این مشاورین از روشهای قانونی استفاده می کنند و همواره خدمات خود را با شفافیت و اطلاع رسانی کامل ارائه می نمایند. هزینه استفاده از خدمات این مشاورین معمولاً پایین تر از وکلای حقوقی است و در عین حال تخصص اصلی آنها امر مهاجرت و انواع ویزا می باشد.

اطلاعات مشتریان به طور کامل نزد این افراد حفظ شده و تا 7 سال پس از اتمام کار پرونده قابل بازبینی خواهند بود.

·آیا محدودیت سنی برای مهاجرت وجود دارد؟

بله، فقط افرادی اجازه استفاده از روش مهاجرت از طریق تخصص را دارند که سن آنها کمتر از 55 سال باشد.

·آیا برای مهاجرت به مدرک زبان انگلیسی نیازی هست؟

بله، آیلتس 6.5 یا 2 سال تحصیل دانشگاهی به زبان انگلیسی از جمله مواردی هستند که می توانند به عنوان مدرک لازم برای اثبات تسلط بر زبان انگلیسی ارائه شوند.

·چه تخصصهایی در فهرست مورد نیاز برای مهاجرت وجود دارد؟

برای دیدن فهرست تخصصها به لینک زیر مراجعه کنید:

http://skillshortages.immigration.govt.nz/long-term-skill-shortage-list.pdf

·آیا همسر و فرزندان من هم به مدرک زبان انگلیسی نیاز دارند؟

همسر باید آیلتس 5 داشته باشد یا در غیر اینصورت برای تحصیل زبان انگلیسی در نیوزیلند در کلاسهای ESOL ثبت نام کند. فرزندان زیر 16 سال نیازی به ارائه مدرک زبان ندارند. (16 و بالاتر باید آیلتس 5 داشته باشند یا در کلاسهای زبان ثبت نام کنند)

·آیا داشتن همسر و فرزندان امتیازی برای مهاجرت دارد؟

اگر همسر آیلتس 6.5 یا سایر مدارک اثبات کننده توانایی زبان انگلیسی را داشته باشد در این صورت:

همسر دارای مدرک دیپلم یا فوق دیپلم باشد : 10 امتیاز

همسر دارای مدرک لیسانس یا بالاتر باشد: 20 امتیاز

داشتن فرزند تاثیری درامتیاز نخواهد داشت.

· آیا من به تائیدیه انجمن مهندسین نیوزیلند (IPENZ) هم احتیاج دارم؟

برای اکثر رشته های مهندسی (الکترونیک، عمران، شیمی، مکانیک،...) باید از انجمن مهندسی نیوزیلند نامه تائیدیه دریافت شود. برای اطمینان از رشته خود به ستون سمت راست از فهرست رشته های مورد نیاز مراجعه کنید:

برای دیدن این فهرست به لینک زیر مراجعه کنید:

http://skillshortages.immigration.govt.nz/long-term-skill-shortage-list.pdf

·آیا من به رجیستر کردن در نیوزیلند برای کار در رشته خود نیاز دارم؟

برخی از رشته ها برای کار کردن در نیوزیلند به رجیستر کردن نیاز دارند. (مانند پرستار، برقکار، پزشک، معمار، ...)

برای دیدن فهرست کامل به لینک زیر مراجعه فرمائید:

https://www.immigration.govt.nz/new-zealand-visas/apply-for-a-visa/tools-and-information/work-and-employment/occupational-registration

·چه تفاوتی بین ویزای اقامت و ویزای اقامت دائم وجود دارد؟

ویزای اقامت دائم به شما امکان استفاده از کمکهای دولتی در صورت بیکار شدن را می دهد. علاوه بر این، اگر ویزای اقامت داشته باشید و در زمان انقضای آن (2 سال بعد از اولین ورود) خارج از نیوزیلند باشید، باید برای ورود مجدد درخواست ویزا کنید. ویزای اقامت دائم هیچ شرطی برای سفر یا ورود و خروج ندارد.

·چه مدت بعد از گرفتن ویزای اقامت می توانم برای گرفتن پاسپورت نیوزیلند اقدام کنم؟

قانوناً بعد از گذشت 5 سال از ویزای اقامت می توانید برای گرفتن پاسپورت نیوزیلند اقدام کنید.

این در حالی است که قوانین را رعایت کرده باشید و مدت زمان لازم را در این 5 سال در نیوزیلند گذرانده باشید.

·من ویزای اقامت دریافت کرده ام، هزینه تحصیلات در مدرسه برای فرزندان من در نیوزیلند چقدر خواهد بود؟

هزینه تحصیل در مدارس دولتی نیوزیلند برای تمام افراد مقیم رایگان است.

 

۳-ارزیابی مدارک تحصیلی

·آیا مدارک تحصیلی را باید مورد ارزیابی قرار داد؟

در صورتیکه مدرک شما از یکی از دانشگاههای معاف از ارزیابی صادر نشده باشد باید آنرا مورد ارزیابی قرار دهید.

فهرست دانشگاههای معاف از ارزیابی در لینک زیر آورده شده اند:

http://onlineservices.immigration.govt.nz/opsmanual/35171.htm

·برای ارزیابی مدارک تحصیلی به چه مدارکی نیاز هست؟

کپی برابر اصل پاسپورت، اصل مدرک تحصیلی، اصل ریز نمرات

اگر مدرک تحصیلی و ریز نمرات به انگلیسی صادر نشده اند باید یک ترجمه و کپی برابر اصل را نیز همراه اصل مدارک بفرستید.

برای ارزیابی هر مدرک، مدرک تحصیلی قبلی را هم باید بفرستید. به طور مثال برای ارزیابی فوق لیسانس باید مدرک لیسانس را هم بفرستید.

·چه مرجعی در نیوزیلند مدارک تحصیلی را ارزیابی می کند؟

NZQA وظیفه ارزیابی مدارک را بر عهده دارد.

www.nzqa.govt.nz

·مدارک من قبلاً توسط مراجع استرالیا مورد ارزیابی قرار گرفته اند، آیا می توانم از همان نتایج برای نیوزیلند استفاده کنم؟

خیر

·هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی چقدر است؟

ارزیابی اولیه 138 دلار نیوزیلند و ارزیابی کامل 746 دلار. 41 دلار نیز برای بازگرداندن مدارک دریافت می شود.

برای اطلاع از آخرین هزینه ها به وب سایت NZQA مراجعه فرمائید:

http://www.nzqa.govt.nz/qualifications-standards/international-qualifications/international-qualification-assessment-fees/

 

۴-ویزای دانشجویی

·آیا برای گرفتن پذیرش به مدرک زبان انگلیسی نیازی هست؟

بله، عموماً برای مقطع لیسانس به آیلتس آکادمیک 6 و برای فوق لیسانس به آیلتس آکادمیک 6.5 و برای دکترا به آیلتس آکادمیک 7 نیاز دارید اما ممکن است بعضی از دانشگاهها شرایط سخت تر یا آسان تری هم داشته باشند.

 آیا با داشتن ویزای دانشجویی امکان کار کردن وجود دارد؟

بله، در مقطع لیسانس و فوق لیسانس اجازه کار پاره وقت وجود دارد.

"فوق لیسانس بر اساس تحقیق" و تحصیل در مقطع دکترا اجازه کار تمام وقت دارند.

·طول مدت تحصیل برای گرفتن مدرک کارشناسی چقدر است؟

معمولاً 3 سال. برخی از موسسات امکان دریافت لیسانس نیوزیلند را برای افرادی که در حال حاضر دارای مدرک لیسانس از سایر کشورها هستند با گذراندن یک دوره یک ساله فراهم می کنند.

·هزینه تحصیلات در دانشگاههای نیوزیلند چقدر است؟

هزینه ها بیشتر به مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی بستگی دارد. به طور متوسط شهریه برای لیسانس و فوق لیسانس سالیانه 20 تا 30 هزار دلار نیوزیلند است. (رشته های مهندسی حدود 30 تا 35 هزار دلار درسال و مدریت و مالی تا 45 هزار دلار درسال)

تحصیل در مقطع دکترا به دلیل حمایتهای دولتی ارزان تر بوده و به طور متوسط 6.5 تا 8 هزار دلار نیوزیلند در سال هزینه دارد.

·آیا امکان گرفتن بورسیه تحصیلی (اسکلارشیپ) وجود دارد؟

بله اما نیاز به داشتن سوابق علمی و تحقیقاتی بسیار خوب و مقالات بین المللی هست. برای دریافت بورسیه (اسکلارشیپ) باید مستقیماً با دانشگاهها تماس بگیرید.

·آیا اگر من ویزای دانشجویی داشته باشم، همسر و فرزندان من هم می توانند به نیوزیلند بیایند؟

بله. افرادی که در مقطع فوق لیسانس یا دکترا تحصیل می کنند و افرادی که در مقطع لیسانس در یکی از رشته های مورد نیاز نیوزیلند برای مهاجرت تحصیل می کنند ویزای کار صادر می شود. همچنین فرزندان ویزای تحصیلی دریافت می کنند.

در صورتیکه تحصیل در مقعطع لیسانس در رشته هایی غیر از موارد موجود در فهرست مورد نیاز برای مهاجرت باشد، برای همسر و فرزندان ویزای توریستی صادر می شود.

·من ویزای دانشجویی دریافت کرده ام، هزینه تحصیلات در مدرسه برای فرزندان من در نیوزیلند چقدر خواهد بود؟

هزینه تحصیل در مدارس دولتی نیوزیلند برای فرزندان افرادی که ویزای دانشجویی برای تحصیل در مقطع دکترا دریافت کرده اند رایگان میباشد. برای سایر مقاطع تحصیلی هر سال (حدود 4 ترم) 16 هزار دلار نیوزیلند به بالا شهریه مدرسه خواهد بود.

 

۵-ویزای کار

·من چندین سال سابقه کار و مدرک تحصیلی مرتبط با آن دارم، آیا امکان گرفتن ویزای کار برای من هست؟

برای گرفتن ویزای کار باید از یک شرکت در نیوزیلند پیشنهاد کار داشته باشید. پیشنهاد کار باید مرتبط با سوابق تحصیلی یا کاری شما باشد.

همچنین همسر افرادی که در نیوزیلند تحصیل می کنند (در شرایط خاصی) ویزای کار دریافت می کنند. برای دیدن جزئیات به سوالات مربوط به ویزای دانشجویی مراجعه شود.

·آیا برای ویزای کار نیاز به داشتن مدرک زبان انگلیسی هست؟

خیر

 

۶- ویزای توریستی

·چه مدارکی برای ویزای توریستی لازم است؟

مهمترین مدرک، نامه اسپانسرشیپ است که باید توسط یک فرد دارای پاسپورت نیوزیلند یا اقامت نیوزیلند صادر شود.

ویزای اقامت در صورتیکه دارای کاندیشن (Condition) باشد برای اسپانسر مورد قبول نیست.

سایر مدارک شامل پاسپورت، عکس، آزمایشهای پزشکی (برای ویزای توریستی بلند مدت)، کپی بلیط هواپیما و مدارکی است که برگشت به وطن را برای شما اثبات کند.

·من با ویزای توریستی به نیوزیلند وارد شده ام، آیا می توانم برای تحصیل در نیوزیلند اقدام کنم؟

برای تحصیل باید ابتدا از یک موسسه آموزشی پذیرش گرفته و سپس برای ویزای دانشجویی اقدام کنید. گرفتن پذیرش و اقدام برای ویزای دانشجویی در طول اقامت توریستی مانعی ندارد.

تحصیل تا 3 ماه با ویزای توریستی مجاز است.