fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
ویزای سرمایه گذاری

اقامت از طریق کارآفرینی نیوزیلند این ویزا برای افرادی مناسب است که قصد راه انداری یک کسب و کار جدید در نیوزیلند را داشته باشند. برخی از شرایط اخذ اقامت از این طریق شامل موارد زیر می شود:
· کسب 120 امتیاز بر اساس سابقه کاری و تعداد شغلهای ایجاد شده توسط کسب و کار شما

· آشنایی اولیه با زبان انگلیسی

· توانایی مالی کافی برای راه اندازی کسب و کار در نیوزیلند به مبلغ حداقل 100,000 دلار نیوزیلند (برای افزایش امتیاز و انتخاب پرونده توسط اداره مهاجرت مبلغ 400,000 دلار نیوزیلند پیشنهاد می شود)

· آماده داشتن یک برنامه جامع برای اداره کسب و کار خود (طرح تجاری)

· داشتن سن کمتر از 60 سال


برای سرمایه گذارانی که پرونده شان مورد تائید قرار بگیرد، ویزای یک ساله کار صادر شده و در صورتی که مراحل ثبت و راه اندازی کسب و کار خود را به درستی انجام دهند، ویزای کار برای مدت 2 سال بعد از آن نیز تمدید می شود. پس از آن امکان اقدام برای دریافت اقامت دائم و شهروندی نیوزیلند امکان پذیر خواهد بود.