fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
ویزای مهارت نیوزیلند

با توجه به شرایط خوب نیوزیلند برای زندگی و کار و امکاناتی که دولت نیوزیلند به مهاجران ارائه می نماید متقاضیان می توانند با داشتن تحصیلات دانشگاهی و سابقه کار و گرفتن نمره آیلتس میانگین ۶/۵ پروسه مهاجرت خود به این کشور را آغاز نمایند. در حال حاضر ویزاهای مختلفی جهت مهاجرت به نیوزلند موجود می باشد اما دو نوع از متداولترین ویزاها عبارتند از ویزای مهارت و ویزای کار به صورت موقت. شرایط عمومی مهاجرت به نیوزلند:
- سن از ۲۰ تا ۵۵ سال (جهت ویزای کار تا ۵۳ سال)
- سلامت عمومی
- عدم سوء پیشینه
- زبان انگلیسی با نمره آیلتس آکادمیک یا جنرال Overall حداقل ۶/۵

اگر امتیاز شما ۱۶۰ یا بالاتر باشد، ظرف مدت کوتاهی خواهید توانست به نیوزلند مهاجرت کنید، اما اگر حداقل امتیاز لازم جهت مهاجرت به نیوزلند (۱۰۰ امتیاز) داشته باشید در لیست انتظار قرار خواهید گرفت.

نیوزلند بر خلاف کشورهای دیگر مانند کانادا و استرالیا برای مدارک تحصیلی شرایط خاصی اعمال می کند به همین علت اکثر رشته های مهندسی مانند رشته های مهندسی مکانیک، شیمی، مواد و متالوژی، کشاورزی و... را از ایران قبول نمی کنند هرچند که شرکت P.M.C تا حدودی این مشکل را رفع نموده است.
متقاضیان مهاجرت به نیوزیلند می توانند با داشتن ۲ سال سابقه کار مرتبط برای اقامت دایم اقدام کنند.

بعضی از رشته های مورد نیاز نیوزیلند: ۱- مهندسان IT و ICT و کلیه گرایشهای کامپیوتر ۲- مدیران پروژه های ساختمانی و سازه ای و نقشه برداران و مهندسان راه سازی
۳- پزشکان عمومی و بعضی از متخصصین
۴- اساتید دانشگاهها با داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس
۵- کارشناسان محیط زیست
۶- مهندسین جنگلداری
۷- مهندسین صنایع غذایی
۸- معلمان کودکان زیر ۵ سال، دبستان و راهنمایی و دبیرستان
۹- مددکاران اجتماعی
۱۰- حسابرسان
۱۱- تکنیسن های عمران و برق
۱۲- کارشناسان شهرسازی
۱۳- مهندسان و کاپیتان های کشتی
۱۴- مهندسان شیمی، نفت، مکانیک، متالوزی، صنایع و ...