fa-IRen-AU
ورود   |   ثبت نام
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
اینستاگرام ما لینکداین ما فیسبوک ما تلگرام ما
برو بهGo ToGo Toبرو به
 
ویزای سرمایه گذاری بازنشتگان استرالیا

ویزای بازنشستگی سرمایه‌گذاری در استرالیا (Investor Retirement Visas)این ویزا برای افرادی مناسب است که مسن تر بوده و هیچ خانواده‌ درجه‌ یک (به جز همسر) ندارند و قصد دارند که دوران بازنشستگی خود را در استرالیا سپری کنند.

شرایط ویزا:1- متقاضی باید حداقل 55 سال داشته و هیچگونه خانواده‌ درجه یکی به جز همسر نداشته باشد. همسر متقاضی می‌تواند زیر 55 سال باشد.
2- متقاضی باید توسط دولت یکی از ایالت های استرالیا، اسپانسر شود.
3- اگر متقاضی قصد زندگی در شهرهای حومه‌ای را داشته باشد، می بایست حداقل یکی از شرایط زیر را را دارا باشد:• اموال و دارایی به ارزش 500 هزار دلار، قابل انتقال به استرالیا،
• درآمد خالص سالانه 50 هزار دلار از حقوق بازنشستگی یا سود یک سرمایه‌گذاری،
4- اگر متقاضی بخواهد در شهرهای مرکزی استرالیا زندگی کند ، می بایست حداقل یکی از شرایط زیر را را دارا باشد:• اموال و دارایی به ارزش 750 هزار دلار آماده ، قابل انتقال به استرالیا،
• درآمد خالص سالانه 65 هزار دلار از حقوق بازنشستگی یا سود یک سرمایه‌گذاری،
متقاضی باید از 2 سال قبل از درخواست ویزا، این شرایط را دارا بوده باشد، مگر اینکه دارایی مربوط به ارث یا حقوق بازنشستگی باشد.
5- متقاضی باید در سهام‌های دولتی آن ایالت استرالیا سرمایه‌گذاری کند:• 500هزار دلار، در صورتی که قصد زندگی در شهرهای حومه‌ای استرالیا را داشته باشد.
• 750هزار دلار ، در صورتی که قصد زندگی در شهرهای مرکزی استرالیا را داشته باشد.
6- و همچنین معاینات‌ پزشکی و اقدامات مربوط به گواهی عدم سوء‌پیشینه باید توسط متقاضی انجام شود.

چگونه برای ویزا اقدام کنم؟متقاضی می‌تواند هم از داخل استرالیا و هم خارج از استرالیا برای دریافت این ویزا اقدام کند .
وضعیت ویزا• این ویزا به متقاضی این امکان را می‌دهد که به مدت 4 سال در استرالیا اقامت داشته باشد.
• اگر متقاضی قصد اقامت طولانی‌تر داشته باشد می‌تواند مجدداً برای این ویزا اقدام کند و 4 سال دیگر در استرالیا اقامت داشته باشد که در این صورت تمامی مراحل مربوط به تایید وضعیت مالی و سلامت مجددا باید سپری شود.
• حق بیمه و کمک‌های رفاهی به دارنده‌ی این ویزا تعلق نمی‌گیرد و باید شخصاً برای دریافت بیمه‌ی سلامت اقدام کند.
• دارنده‌ این ویزا می‌تواند حداکثر 20 ساعت در هفته در استرالیا مشغول به کار باشد.